Renfe llança la campaña “4 o més” amb descomptes del 25% per viajar a València durant les Falles

Els bitllets són a la venda i es poden adquirir fins al 10 de març
· Aquesta oferta està destinada a grups de famílies i amics permetent viatjar juntes entre 4 i 9 persones
· La promoció és compatible amb el descompte establert per a nens i amb la reducció de preu per a famílies nombroses

Barcelona, 4 de març de 2024 (Renfe).
Els clients de Renfe poden adquirir, des d’avui i fins al 10 de març, els bitllets de la campanya “4 o més” llançada per la companyia, que permet obtenir descomptes del 25% per viatjar a València en trens AVE, Euromed, Alvia i Intercity durant les Falles.

L’oferta està destinada a grups de famílies i amics permetent viatjar juntes entre 4 i 9 persones amb un descompte que es realitzarà sobre el preu dinàmic del bitllet, vigent en el moment de la compra per a l’opció de preu triada. Aquesta promoció és compatible amb el descompte establert per a nens i amb la reducció de preu per a famílies nombroses.

Els bitllets adquirits amb aquesta promoció són per viatjar des de Catalunya fins a València en trens Euromed els dies 5, 6, 12 i 13 de març. A més, l’oferta s’estén a trens AVE, Alvia i Intercity des de Madrid, Andalusia i Alacant.

Els bitllets es podran adquirir a www.renfe.com, agències de viatge presencials i virtuals, taquilles de les estacions i al telèfon 912 320 320.