TRAM i el Club Joventut Badalona incentiven el transport en tramvia fins a l’Olímpic

26/02/2024
TRAM inicia una col·laboració amb el Club Joventut Badalona, l’històric club de bàsquet de Badalona, amb la finalitat de donar visibilitat, entre l’afició de La Penya i visitants, a l’opció del tramvia com a mode de transport públic accessible i proper al Pavelló Olímpic de Badalona. Tan proper que la línia T5 de TRAM, que finalitza a la parada Gorg, es troba a 400 metres del pavelló i el connecta amb la plaça de les Glòries de Barcelona, passant també per Sant Adrià de Besòs.

El conveni anual inclou la cessió de tres suports publicitaris de l’Olímpic i presència als canals digitals per part del club a TRAM. En els suports físics, es plasmarà el logotip, mentre que a la pantalla LED anirà apareixent informació útil per a l’afició que s’apropi en tramvia als partits de La Penya. A més, amb l’aportació econòmica de TRAM, els treballadors de la companyia també gaudiran dels partits a casa de La Penya, amb 4 abonaments per temporada que s’aniran sortejant internament.

TRAM treballa aquests acords de màrqueting per tal de portar la marca als esdeveniments pròxims a la zona d’influència del tramvia i per fer conèixer a la població aquesta alternativa sostenible de transport i consolidar-la tant els dies feiners com els festius.

El Club treballa amb la línia del transport sostenible per fer que els aficionats de la Penya puguin arribar a l’Olímpic de la millor manera possible. Aquest acord també inclou l’augment de la freqüència de tramvies en els dies de major afluència al pavelló.