Renfe esdevé, un any més, Train Transport Partner del Mobile World Congress Barcelona

La fira internacional més important del sector tecnològic
· La companyia disposarà de 21.500 places diàries per viatjar entre Madrid i Barcelona durant les jornades de l’esdeveniment
· Renfe oferirà als assistents a la fira un 15% de descompte en el preu dels bitllets
· El MWC se celebrarà entre el 26 al 29 de febrer

Barcelona, 5 de febrer de 2024 (Renfe).
Renfe ha signat un acord amb GSMA, organitzadora del Mobile World Congress Barcelona (MWC) 2024, pel qual la companyia esdevé, un any més, tren oficial de la fira com a Train Transportation Partner.

El conveni entre ambdues empreses té com a objectiu col·laborar en la promoció del saló internacional més important del sector tecnològic i fomentar el transport amb Renfe com la millor opció per arribar al recinte firal.

En el marc d’aquesta col·laboració, Renfe oferirà als assistents registrats al congrés un descompte del 15% en el preu dels bitllets de tren AVE o Llarga Distància, amb destinació Barcelona, per viatjar entre el 24 de febrer i el 2 de març, tal com s’indica al web de la Fira mwcbarcelona.com/travel/renfe. Més informació sobre aquest descompte a renfe.com/es/es/promociones/mobile-world-congress

Durant els dies del Congrés, Renfe disposarà d’un total de 10.785 places entre Madrid i Barcelona i les mateixes per a la tornada des de la capital catalana, gràcies als 50 trens que circulen en ambdós sentits.

MWC i Renfe comparteixen la seva aposta per la sostenibilitat. Si Renfe ofereix el mode de transport de viatgers i de mercaderies que presenta un menor impacte ambiental en el seu conjunt, el MWC ha estat reconegut en les seves últimes edicions amb el rècord Guinness del major congrés neutral en carboni.