Renfe i Diputació de Barcelona programaran noves rutes de trens turístics temàtics

· Ambdues entitats es comprometen a Fitur a donar continuïtat a la iniciativa engegada el 2023
· Renfe i Diputació treballen per promocionar el turisme històric i cultural de la província amb el tren com a referent de mobilitat sostenible

Madrid, 24 de gener de 2024 (Renfe).
Renfe i Diputació de Barcelona programaran noves rutes de trens turístics temàtics per la demarcació, donant així continuïtat a la iniciativa engegada el 2023, en què es van realitzar tres rutes. Les dues entitats han renovat a Fitur 2024 el seu compromís per promoure i fomentar conjuntament els productes culturals, històrics i turístics de la província de Barcelona i els serveis de Renfe.

Amb la nova programació de rutes que es dissenyarà al llarg de 2024, Renfe i la Diputació de Barcelona treballaran per oferir als residents i visitants opcions de turisme sostenible amb el tren com a referent de mobilitat i els atractius de la província de Barcelona com a escenari.

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, i el president de Renfe, Raül Blanco, han ratificat el compromís de les dues entitats en una trobada a l’estand de la Destinació Barcelona a Fitur (Feria Internacional del Turismo), que se celebra a Madrid fins al 28 de gener.

Aquesta col·laboració esdevé una oportunitat per a ambdues entitats de complir amb els seus objectius estratègics, apostant per la proximitat, la sostenibilitat, la digitalització i les accions que contribueixin al desenvolupament econòmic dels municipis de la província.