Tornen els `Superpreus´ de Renfe durant el Black Friday

Per viatjar a partir del pròxim 8 de gener
Els bitllets `Superpreu´ d’aquesta campanya promocional es poden adquirir des d’avui i fins al 26 de novembre per viatjar en trens AVE, Avlo, Alvia, Euromed, Intercity i AVE Internacional

Barcelona, 17 de novembre de 2023 (Renfe).
Renfe llança una campanya promocional pel Black Friday amb bitllets `Superpreu´ per viatjar a partir del pròxim 8 de gener en trens AVE, Avlo, Alvia, Euromed, Intercity i AVE Internacional. Aquests bitllets de tren al millor preu es poden adquirir des d’avui i fins al diumenge 26 de novembre.

Els viatgers que aprofitin els bitllets `Superpreu´ de Renfe, amb els preus més baixos, acabaran l’any estalviant i viatjaran per molt menys en el 2024. A més d’aquesta campanya promocional, l’anticipació en la planificació del viatge i la compra permeten als clients obtenir millors preus i programar els seus viatges amb més antelació.

La campanya permet triar entre bitllet Básico amb el millor `Superpreu´ o bitllet Elige per un euro de més (excepte AVE Internacional), oferint més flexibilitat per personalitzar els complements del bitllet i gaudir de tots els avantatges com canvis i anul·lacions.

Així mateix, aquells clients que siguin membres del programa de fidelització MÁS Renfe es beneficiaran tant dels `Superpreus´ com de l’estalvi acumulat en punts.

Els bitllets estan disponibles al web renfe.com, en taquilles i màquines d’autovenda de les estacions, en agències de viatges presencials o virtuals i al 91 232 03 20.

Ningú no et dona més
El `Superpreu´ es la denominació que ha triat Renfe per identificar en cada onada de les campanyes comercials els preus més baixos per desplaçar-se a centenars de destinacions en milers de trens AVE, Avlo, Alvia, Euromed, Intercity i AVE Internacional.

Renfe és la companyia ferroviària que ofereix més destinacions que ningú, més freqüències i més trens a Espanya, i el millor Compromís de Puntualitat del mercat: amb la millor compensació, que és fins a vuit vegades superior a l’exigida per Llei, sempre en metàl·lic i mai en vals, i en 24 hores a través del web renfe.com.