Renfe llança la campanya ‘Tardor Jove’ per als clients entre 14 i 25 anys

La Targeta Más Renfe Joven es podrà adquirir per 6 euros durant el període de la promoció per viatjar durant un any amb descomptes del 25% i 30% sobre el preu dels bitllets

Barcelona, 13 de novembre de 2023 (Renfe).
Renfe llança la campanya promocional ‘Tardor Jove’ perquè els clients que tinguin entre 14 i 25 anys puguin adquirir la Targeta Más Renfe Joven per 6 euros durant el període de la promoció, des d’avui i fins al 21 de desembre de 2023.

Els titulars de la Más Renfe Joven poden gaudir durant un any dels avantatges de la targeta (tot i complir els 26 anys durant el període de validesa) amb descomptes del 30% sobre el preu dels bitllets AVE, Alvia, Euromed i Intercity, i del 25% als bitllets dels trens Avant, Regionals i Rodalies.

La companyia pretén premiar els seus viatgers joves amb la promoció de la Targeta Más Renfe Joven, el preu de la qual passar a ser de 50 a 6 euros, durant la campanya “Tardor Jove”. La targeta s’adquireix a través del web renfe.com i és unipersonal, nominativa i intransferible. Els titulars podran viatjar amb bitllets amb descomptes en dates que es troben dins del període de validesa de la targeta.

La targeta Más Renfe Joven forma part del programa de fidelització Más Renfe, que compta ja amb 3,5 milions de clients, amb un augment d’altes de clients joves en gran mesura gràcies a la iniciativa “Estiu Jove” que es va iniciar el passat 6 de juny, a través del qual se’ls va permetre viatjar per Espanya amb bitllets amb descompte.