L’aplicació de l’Hola Barcelona estrena una nova versió que incorpora més opcions idiomàtiques

· El francès, l’alemany i l’italià amplien les possibilitats d’una App mòbil que ja suma 6 opcions pel que fa als idiomes i que durant els 10 primers mesos de l’any ha superat la barrera dels 100.000 usuaris

22/11/2023. L’aplicació per mòbils de l’Hola Barcelona ha estrenat recentment una nova versió que incorpora novetats de caràcter idiomàtic. El francès, l’alemany i l’italià s’han sumat al catàleg d’idiomes d’una aplicació que ja oferia anteriorment els seus serveis en català, castellà i anglès. Així doncs, la plataforma, que ajuda a planificar l’experiència dels visitants de la ciutat i a fomentar-ne la mobilitat còmode i sostenible, amplia les seves possibilitats. Aquest fet és especialment rellevant si tenim en compte que segons la ubicació geogràfica — i més enllà que un 28% de les sessions s’obrin des de dintre de l’estat— destaquen especialment el nombre de sessions iniciades des d’Itàlia, Alemanya, el Regne Unit o França.

Molt bona acollida
Des de la seva estrena el passat mes de gener, l’aplicació ja supera els 100.000 usuaris, que han obert 368.000 sessions, el que suposa una ràtio de gairebé 4 sessions per usuari.

Cal tenir en compte també que al voltant d’1 de cada 10 usuaris fan servei l’aplicació, ja no només per realitzar consultes, sinó també per adquirir alguns dels serveis que s’hi ofereixen. Les funcionalitats ofertes van des de la compra de títols per al transport públic com l’Hola Barcelona Travel Card —que ofereix viatges il·limitats durant 2,3,4 o 5 dies—, fins als bitllets per al Barcelona Bus Turístic o pel Telefèric de Montjuïc entre d’altres.

Destaca també el fet que una part dels usuaris de l’aplicació també són clients del web Hola Barcelona i utilitzen la mateixa app per descarregar-hi els passis obtinguts via web. Concretament, i durant els darrers 3 mesos, gairebé el 14% d’usuaris han fet servir aquesta opció que se suma a les funcionalitats de l’aplicació. A banda de les opcions de descàrrega o compra de títols, la funcionalitat més utilitzada és la de planificació de les visites o la informació sobre el transport públic.