Renfe col·labora amb el primer Networking femení de dones emprenedores a bord del tren

AVE Internacional
· Es faran activitats i formació a bord del tren

Els trens AVE Internacional ofereixen 28 freqüències setmanals en les seves dues rutes a França

Barcelona, 23 de novembre de 2023 (Renfe)
Avui, s’imparteix el primer Networking Femení a bord del tren AVE Internacional de Renfe que ha sortit de Barcelona a les 16.34 h amb destinació Marsella. Durant el trajecte, un grup de dones emprenedores de diferents sectors rebran formació sobre i faran activitats a bord.

L’AVE Internacional de Renfe ofereix la saleta del tren a un grup de dones de diferents sectors, que durant les quasi 5 hores de trajecte intercanviaran coneixements i experiències. Una primera edició d’aquest innovador viatge organitzat per l’experta en networking professional Rosaura Alastruey.
Les passatgeres assistiran, entre altres activitats, a les ‘Journées de l’Entreprenauriat Féminin’ de Marsella per analitzar les diferències entre l’emprenedoria espanyola i la francesa, podent així ampliar la seva xarxa de connexions.Internac

AVE Internacional a França
Renfe ofereix 28 freqüències setmanals en les seves dues rutes a França (amb destinació a Marsella i Lió). El servei AVE de la ruta Madrid-Marsella connecta les estacions intermitges de Guadalajara, Saragossa, Camp de Tarragona, Barcelona Sants, Girona, Figueres Vilafant, Perpinyà, Narbona, Béziers, Montpeller-St-Roch, Nimes, Avinyó-TGV i Aix-en-Provence. La línia de Lió afegeix, a més, aquesta destinació i Valence a la llista de ciutats AVE.

L’AVE avança en la seva consolidació com a l’alternativa de viatge sostenible i de qualitat per connectar Espanya i França al millor preu.