Renfe programa el Tren Fantàstic, un servei especial pel Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

Compromís amb la cultura a Catalunya
· Aquest tren especial circularà des de la matinada del 5 al 6 d’octubre i fins al final del Festival amb sortida de Sitges a les 01.30 hores fins a Barcelona Sants
· Els viatgers amb entrada per assistir a una projecció del Festival, podran gaudir d’un 10% de descompte en els serveis de Renfe

Sitges, 27 de setembre de 2023
Amb motiu de la celebració del 56 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, des de la matinada del 5 al 6 d’octubre i fins a la matinada del 15 al 16 d’octubre, data final del Festival, Renfe Rodalies posa en funcionament un tren especial des de Sitges fins a Barcelona Sants.

Renfe Rodalies es disposa a facilitar els desplaçaments en els serveis ferroviaris pels assistents a aquesta important cita cultural i garantir la tornada un cop finalitzades les projeccions diàries i abans de les projeccions de matinada.

El Tren Fantàstic tindrà sortida des de Sitges a l’1.30 hores amb destinació Barcelona Sants i sense parades intermèdies. Per accedir a aquest tren nocturn no és necessari cap bitllet especial, sinó un dels títols de transport vàlids per a Rodalies de Catalunya.

Els viatgers que vulguin apropar-se fins a Sitges, compten també amb els serveis regulars de la línia R2 sud de rodalia (Barcelona Estació de França -Sant Vicenç de Calders, per Vilanova i la Geltrú)

Descompte del 10% en els desplaçaments en Renfe
A més d’aquest reforç especial, els viatgers que s’apropin fins al festival en els serveis de Renfe (AVE i/o Llarga Distància), i tinguin comprada la seva entrada per assistir a alguna de les projeccions del Festival, podran gaudir d’un descompte del 10% en els seus bitllets de Renfe.

Renfe difondrà l’oferta en els suports d’informació i comunicació com a les màquines autovenda, a les pantalles interiors i als capçals dels trens, als webs de renfe.com i rodaliesdecatalunya.cat, a l’app i xarxes socials.

Per a més informació els viatgers poden dirigir-se a les estacions de Rodalies de Catalunya, al telèfon 900 41 00 41, així com a les pàgines web rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i sitgesfilmfestival.com així com a l’app de Rodalies.