TORNA L’ACTIVITAT MERCAT AL MASADAS – VUELVE LA ACTIVIDAD AL MERCAT MASADAS

Us comuniquem que després de les merescudes vacances d’estiu, aquest proper diumenge dia 3 de setembre tornarà al seu horari habitual el MERCAT MASADAS que es celebra cada primer diumenge de mes a les instal·lacions del Canòdrom Meridiana de Barcelona.

Desitjant saludar-vos personalment, rebeu una cordial salutació

AFB – Agrupament Ferroviari de Barcelona

————————————————————————————————————

Nos es grato comunicaros, que tras las merecidas vacaciones de verano, este próximo domingo día 3 de septiembre, volverá en su horario habitual la actividad al MERCAT MASADAS, que se celebra cada primer domingo de mes, en las instalaciones del Canódromo Meridiana de Barcelona

Deseando saludaros personalmente, recibid un cordial saludo

AFB – Agrupament Ferroviari de Barcelona