Renfe ofereix 400 mil places per viatjar en els seus trens a Catalunya

Entre avui i dilluns 31 de juliol
· Els serveis que connecten Catalunya amb Madrid, entre els més demandats
· Les places ofertades eviten emetre milers de tones de CO2 a l’atmosfera, ja que els trens de Renfe circulen amb energia elèctrica renovable amb Certificat Verd

Barcelona, 28 de juliol de 2023 (Renfe).
Entre avui i el dilluns 31 de juliol, Renfe ofereix prop de 400.000 mil places en 1.200 trens AVE, Alvia, Euromed, Intercity, Avant i Regionals que presten servei a Catalunya. La companyia posa tots els seus recursos humans i materials amb l’objectiu de garantir la mobilitat de la ciutadania durant aquestes dates.

Els serveis que connecten Catalunya amb Madrid, Andalusia i Corredor Mediterrani són els més demandats. En els serveis Regionals, es concentren en els recorreguts que enllacen Barcelona amb la Costa Daurada i la Costa Brava

L’ús d’energies netes, l’aposta de Renfe per la sostenibilitat
Els milions de places ofertades per Renfe equivalen a desenes de milers de vehicles privats. Atès que aquests trens circulen amb energia elèctrica d’origen renovable amb Certificat Verd, en el total de trajectes es poden evitar emetre milers de tones de CO2 a l’atmosfera.

Aquest dispositiu d’augment de places en transport ferroviari contribueix a la consecució de l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 13 (Acció pel clima), que insta a adoptar mesures urgents per combatre el canvi climàtic i els seus efectes.