Renfe, Tren Oficial de la Zurich Marató i l’eDreams Mitja Marató a Barcelona

En el marc del ‘Tren del Deporte’
· La companyia de trens també serà el transport oficial per a dos esdeveniments més d’RPM SPORTS, l’eDreams Mitja Marató Barcelona i la Clàssica Salt 15K Donostia-Sant Sebastià
· Renfe ofereix el 10% de descompte als corredors

Barcelona, 28 de juny 2023 (Renfe).
RPM SPORTS i Renfe han segellat una col·laboració amb la qual l’empresa ferroviària es converteix en el Tren Oficial de les pròximes quatre edicions de les seves carreres: la Clàssica Salt 15K Donostia – Sant Sebastià el 22 d’octubre, la Zurich Marató Sant Sebastià el 26 de novembre i l’eDreams Mitja Marató Barcelona i la Zurich Marató Barcelona al 2024, l’11 de febrer i el 10 de març, respectivament.

Es tracta d’una iniciativa amb la qual Renfe reafirma la seva aposta com a ‘Tren del Deporte’ i on totes dues organitzacions volen promocionar l’ús del tren com a mode de transport sostenible per a les i els participants en aquestes curses multitudinàries, a través de descomptes el cap de setmana dels esdeveniments amb la inscripció a les proves. Renfe ofereix un 10% de descompte en els seus serveis als atletes de les curses. A més, la companyia de trens valora molt positivament poder vincular la seva imatge a unes de les proves atlètiques més populars del país.

Així mateix, des de l’agència esportiva es pretén organitzar esdeveniments que, de principi a fi, siguin cada vegada més respectuosos amb el medi ambient i generin la mínima contaminació i desaprofitaments possibles.

Els atletes, l’equip i l’afició compten amb els serveis de Renfe per desplaçar-se entre les ciutats espanyoles. La ciutat comtal disposa d’una oferta completa de trens d’alta velocitat, AVE i Avlo, Intercity, Euromed i Alvia que connecten Barcelona amb el corredor mediterrani, el sud i el nord peninsular i amb la capital.