Renfe Rodalies ofereix 40.000 places addicionals en els trens amb parada a Montmeló

Durant el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1
• Dissabte i diumenge circularan 82 trens especials, 41 cada dia
• Per a més informació els viatgers es poden adreçar al telèfon 900 41 00 41, app de Rodalies i al web rodalies.gencat.cat

Montmeló, 01 de juny de 2023 (Renfe)
Amb motiu de la celebració del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 en el Circuit de Barcelona – Catalunya, en la localitat de Montmeló, Renfe reforça els serveis de la línia R2 nord de Rodalies de Catalunya amb 40.000 places addicionals. Durant els dies 2, 3 i 4 de juny, s’ha establert una programació especial que assegura una freqüència mitjana de pas cada 15 minuts a la connexió Montmeló – Barcelona a les hores en què es preveu una major afluència de viatgers entre ambdues estacions.

Per a facilitar la mobilitat dels aficionats, Renfe reforça el seu servei amb la circulació de 41 trens especials diaris en dissabte i diumenge, sumant-se a l’oferta habitual de la línia R2 nord (Aeroport – Barcelona – Montmeló – Maçanet). També s’afegiran dos serveis en la relació Granollers Centre – Barcelona Sants durant la tard-nit del divendres 02 de maig, mitjançant parades addicionals de la línia R11 i un altre amb un tren de reforç de la línia R2. Aquest increment pel Gran Premi de Fórmula 1 completarà el servei de Renfe a Montmeló els caps de setmana que habitualment ofereix 140.000 places.

Accés directe amb codi digital als serveis de rodalia de Barcelona
A més, a Sants els viatgers que arribin en trens AVE, Avlo, Alvia, Euromed, Intercity o Avant, disposen de connexions amb Montmeló en aquests serveis de la línia R2 nord i el títol per desplaçar-se en rodalia està inclòs al seu bitllet combinat i poden dirigir-se directament als accessos amb lectors de codi digital per a accedir als serveis de rodalia.

Per als viatgers que hagin d’adquirir el seu bitllet, ho poden fer des de l’app de Renfe Cercanías i anar directament als accessos amb lectors de codi digital o podran dirigir-se a les màquines autovenda de Rodalies. La primera pantalla de les mateixes estarà programada durant aquests dies amb una opció específica del Circuit de Catalunya i, bastarà amb clickar en la mateixa, per a accedir al bitllet d’anada i tornada de Rodalies que els traslladi fins a l’estació de Montmeló.

Per informar i atendre els clients que ho necessitin s’incrementarà el personal d’atenció al client a les estacions de Passeig de Gràcia, Plaça de Catalunya, Sants, Clot-Aragó i Montmeló.

Per a més informació els clients poden dirigir-se a les estacions, al telèfon 900 41 00 41, app de Rodalies i als web www.rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com.