Renfe ofereix a Catalunya més de 26.000 places per viatjar a Pamplona durant les festes de San Fermín

L’oferta de serveis especials amb origen i destinació Pamplona s’estén fins al 16 de juliol
· Més de 5.300 places de reforç amb origen i destinació Pamplona durant les festes
· Dijous 6 de juliol sortirà des de Barcelona un dels Trens del ‘Chupinazo’

Barcelona, 22 de juny de 2023 (Renfe).
Renfe se suma a les festes de Sant Fermín, a Pamplona, amb la posada en marxa d’un dispositiu especial que, en total, posarà a la venda a Catalunya més de 26.000 places fins al 16 de juliol. Així, l’empresa ferroviària ha reforçat amb 5.352 places addicionals els trens que connecten Catalunya amb Pamplona entre els dies 5 i 16 de juliol.

A més, com en anys anteriors, Renfe estarà present des de l’inici de la celebració de les festes amb la posada en marxa dels Trens del ‘Chupinazo’. Aquests trens sortiran el dijous 6 de juliol des de Barcelona i Madrid per arribar a Pamplona a temps per gaudir del tret de sortida de la festa. A tots els viatgers d’aquests trens se’ls hi repartirà diversos objectes i fullets informatius facilitats per l’Ajuntament de Pamplona, entre ells, el programa de festes.

Aquest dispositiu d’augment de places en transport ferroviari contribueix a la consecució de l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 13 (Acció pel clima), que insta a adoptar mesures urgents per combatre el canvi climàtic i els seus efectes.

Per a més informació, els clients poden adreçar-se al telèfon 912 320 320 o al web www.renfe.com.