Renfe col·labora amb la Fundació Josep Carreras dins de la Setmana Europea Contra la Leucèmia

· La companyia difondrà en els seus trens i suports de comunicació les imatges de la campanya “El millor anunci del món” per sensibilitzar i promoure la investigació de la malaltia

Barcelona, 26 de juny de 2023 (Renfe).
Renfe Viajeros i la Fundació Internacional Josep Carreras han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de sensibilitzar els clients i treballadors de l’empresa ferroviària sobre la leucèmia i la investigació de la malaltia. Aquesta acció s’emmarca en la Setmana Europea Contra la Leucèmia que es commemora a finals de juny.

En aquest sentit, Renfe s’implica en la difusió de la campanya “El millor anunci del món”, emetent durant la primera quinzena de juliol el vídeo institucional a bord de trens d’Alta Velocitat i Llarga Distància, així com a les seves xarxes socials i web. A més, des d’aquest dilluns, la imatge de la campanya es pot veure a les màquines autovenda de les estacions.

La campanya “El millor anunci del món” posa l’accent en les famílies i recorda que, tot i que la leucèmia pot afectar tant a adults com a nens, és el càncer infantil més freqüent, ja que suposa un 30% de tots els càncers en edat pediàtrica. Per això, la campanya apunta que “el millor anunci del món és poder dir-los a uns pares que el seu fill ha superat la leucèmia”.

Compromís i responsabilitat
La Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia va néixer el 1988 amb la intenció de contribuir a trobar una cura definitiva per a aquesta malaltia. Els seus esforços se centren en quatre àrees bàsiques: la gestió del Registre de Donants de Medul·la Òssia a Espanya (REDMO), la recerca científica duta a terme des de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, l’orientació al pacient a través d’un canal de consultes mèdiques en línia i els pisos d’acollida per a pacients que s’han sotmès a un tractament i han de passar llargues temporades lluny de casa seva.

Per la seva part, Renfe, a través del seu model empresarial, impulsa els valors presents a la seva estratègia, com la responsabilitat social, la cura del medi ambient, la igualtat, la cultura, l’ètica i la transparència, impregnant tots els nivells de la companyia i tots els seus àmbits d’actuació.

En aquest sentit, a més del vincle amb la Fundació Josep Carreras, col·labora amb diferents entitats com Centros Especials de Treball, l’Organització Nacional de Trasplantaments, la Creu Roja o la Fundació ONCE, fomentant la inclusió i l’accessibilitat.

Enllaç a vídeo: https://youtu.be/hc72K-Q1LQE