L’estació de Santa Perpètua de Mogoda Riera de Caldes compleix el primer any en servei amb 50.000 viatgers

Instal.lació construïda en el marc del Pla ‘Transformem Rodalies’
· El 25 de juny de 2022 es va posar en funcionament aquesta nova estació de la línia R8 que dona servei als barris de Can Taió i Can Folguera de Santa Perpètua i als municipis de Polinyà, Palau-solità i Plegamans, i Sentmenat
· Renfe hi va invertir 1,76 milions d’euros per a la construcció

Santa Perpètua de Mogoda, 25 de juny de 2023 (Renfe)
Aquest diumenge, 25 de juny, es compleix el primer any de la posada en funcionament de l’estació de Santa Perpètua de Mogoda Riera de Caldes, amb serveis de la línia R8 de Rodalies de Catalunya. Durant aquest any, 50.000 viatgers han utilitzat l’estació.

’estació dona servei a la zona de la Granja Soldevilla i als barris de Can Taió i Can Folguera, i permet la connexió de la ciutat amb la Universitat Autònoma en només 5 minuts. A més cobreix la demanda dels municipis de l’Eix de la Riera de Caldes que no disposen de transport ferroviari, com Polinyà, Palau-solità i Plegamans, i Sentmenat.

Des de fa un any, doncs, Santa Perpètua compta amb dues estacions: la nova de Riera de Caldes i la pertanyent a la línia R3 de La Florida.

Inversió de Renfe
En el marc del Pla ‘Transformem Rodalies’ Renfe va invertir 1,76 milions en la construcció de l’estació, consistent en el nou edifici de viatgers a la zona del vestíbul, amb màquines autovenda i control d’accessos; la construcció d’un pas inferior de connexió entre andanes, ascensors, marquesines i instal·lació de sistemes d’informació als viatgers, entre d’altres.