Ferrocarrils oferirà servei ininterromput les nits de les festes majors de Sant Cugat, Rubí i Terrassa

• Els trens de la línia S1 (Terrassa) circularan durant quatre nits consecutives del 28 al juny a l’1 de juliol
• L’objectiu és donar resposta al previsible augment de la demanda i afavorir la mobilitat durant les festes majors Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà servei ininterromput durant les quatre nits principals de les Festes Majors de Sant Cugat, Rubí i Terrassa, és a dir, les nits del 28 de juny a l’1 de juliol.

Amb aquesta mesura, la companyia vol donar resposta al previsible augment de la demanda i afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir a alguns dels actes nocturns programats durant les festes majors d’aquestes tres ciutats del Vallès Occidental.

El reforç de trens es farà a la línia S1 (Terrassa) i consistirà en una freqüència de pas d’un tren per hora i sentit, al llarg de tota la nit, durant quatre nits consecutives.

Els trens nocturns donaran servei a totes les estacions de la línia S1, entre Terrassa Nacions Unides i Pl. Catalunya.

Els horaris d’aquest reforç de servei es poden consultar al web de Ferrocarrils www.fgc.cat i a l’aplicació per a mòbils de la companyia. De la mateixa manera, les persones usuàries podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC.
21 de juny de 2023