Renfe Rodalies recupera el servei habitual en dies feiners a les línies de Rodalies afectades per la incidència de Gavà

Normalitat durant el cap de setmana
· Des de dissabte, els viatgers disposen de l’oferta habitual a les línies R2sud, R2, R2 nord, R11, R13, R14, R15, R16 i R17
· Els clients poden consultar els horaris i serveis al web rodalies.gencat.cat

Barcelona, 22 de maig de 2023 (Renfe).
Avui dilluns, Renfe Rodalies recupera l’oferta laboral en dia feiner a les línies de Rodalies afectades per la incidència que va provocar danys al quadre de senyals de Gavà, després que Adif va reparar la incidència que afectava el sistema de senyalització entre El Prat i Castelldefels, amb la conseqüent limitació operativa en aquest tram.

Dissabte passat es van restablir els serveis habituals a les línies afectades, R2 sud, Regionals R13, R14, R15, R16 i R17, així com a la línia R2 nord i R11. Tal com estava previst, durant aquest cap de setmana el servei de Renfe Rodalies s’ha prestat amb normalitat.

Els dies feiners, els viatgers de l’entrada sud a Barcelona per Gavà compten amb 7 trens de rodalia per sentit en hora punta i 4 en hora vall, i 2 trens Regionals per hora i sentit. En cap de setmana, els clients disposen de 4 trens de l’R2 sud i 2 trens Regionals, per hora i sentit.

Els viatgers disposen de tota la informació sobre horaris i serveis al web rodalies.gencat.cat, així com als canals de comunicació i atenció al client habitual.

———————————————————————————————————————————————————————————-