Territori i ATM posen en marxa l’App Mou-te amb la informació del transport públic

· Està disponible per a dispositius iOs i Android
· Permet trobar les millors rutes combinant tots els mitjans de transport públic

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori i l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) han posat en marxa aquest estiu l’App Mou-te per a dispositius iOs i Android.

L’aplicació disposa d’un cercador que permet trobar les millors rutes combinant tots els transports públics de Catalunya, a més de la bicicleta i el cotxe privat fins als aparcaments d’enllaç de les estacions de tren. Es tracta de la versió en App del lloc web moute.gencat.cat, que està disponible des de l’any 2010.

En temps real
Mou-te disposa de la informació en temps real de les arribades i sortides de 250 línies d’autobusos, entre les quals tota la flota de la Xarxa exprés.cat. També permet consultar les places disponibles dels aparcaments d’enllaç de les estacions de FGC de Martorell Central, Quatre Camins, Terrassa Nacions Unides, Sant Boi de Llobregat, Terrassa-Les Fonts i Sant Quirze; i de les estacions de RENFE de Vilanova i la Geltrú, Cardedeu, Castellbisbal, Cerdanyola Universitat, Mollet-Sant Fost, El Prat de Llobregat. Granollers Centre, Les Franqueses-Granollers Nord i Sant Sadurní d’Anoia. L’aplicació, a més, conté les dades de qualitat de l’aire de les Zones de baixes emissions (ZBE).

Mapa interactiu
L’App incorpora un nou menú de navegació més concret i especific, i un mapa amb una millor usabilitat i focalització on s’hi poden trobar parades i línies, aparcaments d’enllaç, xarxa de carrils bici o Transport a la demanda.
16 d’agost de 2022