Renfe augmenta dos trens Avant a la relació Figueres Vilafant – Girona – Barcelona

A partir de l’1 de setembre
· Des de Barcelona sortirà a les 9.30 h entre setmana i a les 14.50 h el cap de setmana. Des de Figueres-Vilafant efectuarà sortida a les 13.10 h
· Els usuaris ja poden adquirir els bitllets

Girona, 23 d’agost de 2022 (Renfe).
Avui, Renfe ha posat a la venda els bitllets per als nous trens Avant que, a partir de l’1 de setembre, s’afegiran a l’oferta habitual entre aquestes dues ciutats i amb parada a Girona.

Entre Barcelona i Figueres-Vilafant el tren tindrà sortida a les 9:30 hores de dilluns a divendres, mentre que els caps de setmana efectuarà sortida a les 14:50 hores. En sentit contrari, des de Figueres-Vilafant a Barcelona, la sortida serà a les 13:10 hores. Amb aquests nous trens es reforçarà la franja del matí i primera hora de la tarda per realitzar aquest trajecte.

El passat 9 d’agost, Renfe va augmentar l’oferta amb dos trens Avant, un per sentit, amb sortida a les 14:50 des de Barcelona i a les 17:10 des de Figueres-Vilafant.

A partir de l’1 de setembre, doncs, l’oferta de trens en la relació Barcelona – Figueres Vilafant – Barcelona serà d’12 trens diaris.