Modificacions del servei de Rodalies per obres d’Adif al Corredor Mediterrani

· Afectacions al servei entre el 21 d’agost i el 10 d’octubre

Les línies afectades són l’R17 i l’RT2
Les obres que Adif està executant al Corredor Mediterrani al voltant de Tarragona, comportaran una limitació a la capacitat de la infraestructura des del 21 d’agost fins al 10 d’octubre. D’aquesta manera, es produiran modificacions al servei de les línies R17 i RT2.

Les modificacions impliquen lleugers reajustaments horaris amb uns minuts de diferència respecte als habituals.

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei es comunica a través de megafonia en estacions i a l’interior dels trens, així com a pantalles i teleindicadors. Tota la informació i els horaris als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com, al telèfon d’informació 900 41 00 41, a l’App Rodalies de Catalunya, així com en les xarxes socials (@rodalies i @renfe)
Tarragona, 18 d’agost de 2022

Cartell Info Horaris (R16) (R17)_PAT Tarragona_Salou-PA