Festa Major de Gràcia 2022. El metro funcionarà 67 hores sense interrupció del 19 al 21 d’agost

12 d’agost del 2022
Amb motiu de la celebració de la Festa Major de Gràcia 2022, que tindrà lloc del 15 al 21 d’agost, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització dels transports públics en els desplaçaments als llocs d’aquesta celebració tan popular i massiva, que aquest any torna a fer-se sense restriccions.

TMB recomana l’ús de la xarxa de metro per als desplaçaments i també les estacions més properes als diferents punts del barri de Gràcia on es faran les activitats programades per la festa major.
– L3 – Diagonal, Fontana, Lesseps
– L4 – Verdaguer, Joanic
– L5 – Diagonal, Verdaguer
El metro reforçarà amb personal d’atenció, seguretat i manteniment les estacions més concorregudes durant les festes.

A més, cal destacar que les nits del 19 i 20 d’agost el metro funcionarà de forma continuada, per tant oferirà 67 hores de servei sense interrupció. Els trens circularan des de les 5 de la matinada de divendres, 19 d’agost, fins a les 12 de la nit del dia 21 (és a dir, fins a la finalització del servei de diumenge). Tot plegat suposarà un important element per afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir a les diferents activitats programades per a aquestes nits.

Recomanem als usuaris de les línies 3 i 5 que planifiquin amb temps els seus desplaçaments a causa dels talls per obres de millora que afecten fins al 17 d’agost el tram Paral·lel – Liceu (L3) i fins al 31 d’agost el tram La Sagrera – El Carmel (L5).

També t’acosten a Gràcia les línies regulars d’autobús de TMB: D40, D50, H6, H8, H10, V15, V17, V19, 6, 7, 19, 22, 24, 27, 33, 34, 39, 47,114 i 116.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Tota la programació: Festa Major de Gràcia 2022