Renfe col·labora amb el 10è Festival Jardins Pedralbes

En el seu compromís amb la cultura i la música a Catalunya
· Renfe és el transport oficial del festival
· Serveis d’Ave-Llarga Distancia i Rodalies de Catalunya per apropar als visitants al Festival

Barcelona, 8 de juny de 2022 (Renfe).
Renfe es prepara per la temporada estival apropant al públic dels festivals de música d’aquest estiu als concerts que es celebren a Catalunya. Per donar el tret de sortida, Renfe col·labora amb el Festival Jardins de Pedralbes que va començar ahir a la Ciutat Comtal i te com a data de clausura el 24 de juliol.

En aquesta nova edició, Renfe repeteix col·laboració com a transport oficial d’aquest prestigiós festival facilitant el viatge a tots aquells espectadors que decideixin assistir a algun dels seus concerts.

Amb els serveis d’Ave-Llarga Distància des de Madrid, Saragossa, Lleida, Tarragona, València, el punt de destí nacional i també amb els serveis de Rodalies de Catalunya, els assistents podran apropar-se en tren fins a la ciutat de Barcelona coincidint amb un dels concerts programats al Festival Jardins Pedralbes. L’estació recomanada per accedir al festival és la de Barcelona – Sants.

El Festival Jardins Pedralbes es celebra al barcelonès barri de Pedralbes, i més concretament als Jardins Palau Reial Pedralbes. El cartell d’aquesta temporada s’omple amb artistes com Pablo Alborán, Paul Anka, Loquillo o Diana Krall entre d’altres.

Tots els dies de concert a les 20.30h i com a aperitiu de les actuacions estel·lars, l’escenari Village acollirà una programació que reuneix algunes de les propostes musicals més joves i més interessants del panorama nacional.

Festival Jardins Pedralbes, millor festival d’Espanya 2019, s’ha posicionat com una cita obligada per tots els barcelonins, que han vist com començava a la Ciutat Comtal una de les propostes més importants en l’àmbit internacional.

Aquesta col·laboració cultural respon al ferm compromís de Renfe pel desenvolupament de la cultura i la música a Catalunya. A més d’aquest Festival de música a la Ciutat Comtal, Renfe col·labora també aquesta temporada amb el Festival Terramar Sitges, CanetRock, Festival Vida2022, Festival Castell de Peralada, ARTS d’Estiu, Cruïlla, Grec o el Som de Mar.