TRAM interromprà el servei de la línia T4 de Trambesòs diumenge 8 de maig entre les 8.15 i les 13.00 hores.

Afectacions al servei de la línia T4 de TRAM per la Marató de Barcelona

Barcelona, 4 de maig de 2022. TRAM modificarà el servei de la línia T4 de Trambesòs, el proper diumenge, 8 de maig, per la celebració de la Marató de Barcelona.
· Entre les 8.15 i les 13.00 hores, s’interromprà el servei de la totalitat de la línia T4. Entre les 13.00 i les 13.45 hores està previst que es recuperi el servei entre les parades d’Estació de Sant Adrià i Glòries. A partir de les 13.45 hores es preveu restablir el servei de tota la línia, seguint sempre les instruccions de la direcció de la cursa.

Durant les afectacions en aquesta línia, TRAM reforçarà el servei de la línia T6 per facilitar els desplaçaments de la zona. La resta de línies de la xarxa tramviària, T5 a Trambesòs i T1, T2 i T3 a Trambaix, funcionaran en l’horari habitual.

TRAM recorda que aquests horaris són aproximats i dependran, en tot cas, del desenvolupament de la Marató de Barcelona i la seva organització.