Renfe assoleix les 50 circulacions d’alta velocitat entre Barcelona i Madrid

A partir del 17 de maig
· En les franges de més demanda, hi ha un tren cada mitja hora entre ambdues ciutats
· L’oferta de places diàries, més de permetria evitar anualment l’emissió de 602.980 tones de CO?, la qual cosa equival al treball de captació de CO? de 3.610.580 arbres.

Barcelona, 7 de maig de 2022 (Renfe).
A partir del 17 de maig, Renfe incorpora una nova freqüència per sentit entre Barcelona i Madrid, arribant, així a les 50 circulacions d’alta velocitat entre ambdues ciutats.

Aquest xifra s’obtindrà amb la posada en servei d’un nou tren entre Madrid i Barcelona, amb sortida a les 8:30 hores i parada a Saragossa; i un altre en sentit contrari, amb sortida de la capital catalana a les 15:00 hores.

Amb aquests nous serveis, Barcelona i Madrid estaran unides amb un tren d’alta velocitat (AVE o Avlo) per sentit, aproximadament cada mitja hora en gran part del dia, especialment a les franges horàries de més demanda.

Renfe ofereix, més de 20.000 places diàries en el corredor Figueres Vilafant – Madrid. Si ho comparem amb la circulació de cotxes entre Barcelona i Madrid, aquesta oferta permetria evitar anualment l’emissió de 602.980 tones de CO?, la qual cosa equival al treball de captació de CO? de 3.610.580 arbres.

Tota la informació, horaris i serveis es poden trobar al web renfe.com i al telèfon 912 320 320.