El Consorci de Turisme i TRAM renoven l’acord per promocionar La Ruta del Tram del Baix Llobregat

· El Consorci de Turisme renova la seva col·laboració amb Tramvia de Barcelona, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i els ajuntaments de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern per seguir impulsant ‘La Ruta del TRAM’.
· La Ruta del TRAM’ ofereix descomptes per visitar els atractius turístics, culturals i gastronòmics propers a la xarxa Trambaix.

5/5/2022. El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, TRAM, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i els municipis de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern renoven la col·laboració per seguir impulsant ‘La Ruta del TRAM’.

La campanya turística, ja consolidada en el territori, impulsa un turisme sostenible fent ús del transport públic, per descobrir indrets rellevants, visitar edificis emblemàtics i gaudir de l’oferta gastronòmica a l’entorn del tramvia a la zona del Baix Llobregat. ‘La Ruta del TRAM’ ofereix, a més, descomptes per visitar aquests atractius turístics i culturals propers a la xarxa Trambaix (línies T1, T2 i T3).

En l’acte de llançament de la campanya, que ha tingut lloc aquest matí al Parc de Torreblanca, han participat la presidenta del Consorci de Turisme i del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Eva M. Martínez Morales; la regidora de turisme de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, Nèlia Martínez Gallardo; la 3a. tinent d’alcaldia i regidora d’Economia i Treball de l’ajuntament d’Esplugues de Llobregat, Montserrat Zamora Angulo; l’alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lídia Muñoz Cáceres; el regidor de turisme de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, Àlex Medrano Soler; la regidora de turisme de l’ajuntament de Sant Just Desvern, Alícia Murciano Zurita; i el director general de TRAM, Humberto López Vilalta.

Els atractius del Baix Llobregat i ‘La Ruta del TRAM’
‘La Ruta del TRAM’ ofereix un gran ventall de propostes per descobrir com ara l’obra modernista de Jujol a Sant Joan Despí, l’antiga fàbrica de ceràmica “La Rajoleta” a Esplugues de Llobregat, el Palau Mercader i el Museu de les Matemàtiques a Cornellà de Llobregat, el Mirador i l’edifici Walden a Sant Just Desvern, i el Palau Falguera i la Ruta Modernista a Sant Feliu de Llobregat. A més, els parcs amb activitats per gaudir en família, els mercats de pagès i una variada oferta gastronòmica de restaurants que cuinen amb productes de proximitat, km0, amb el segell Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat, completen les recomanacions per gaudir d’aquesta ruta a un salt de Barcelona.

Tota la informació de la campanya es troba a www.rutadeltram.cat, així com a les diferents plataformes de TRAM i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Gaudir de l’experiència i dels descomptes és molt senzill, només cal accedir al web, activar la promoció i mostrar-la als establiments perquè apliquin el descompte directament.