TROBADA EUROPEA FISAIC DE MODELISME I PATRIMONI FERROVIARI al MUSEU DEL FERROCARRIL DE CATALUNYA – VILANOVA I LA GELTRÚ.

· Els propers dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig de 2022 tindrà lloc una TROBADA EUROPEA FISAIC DE MODELISME I PATRIMONI FERROVIARI al MUSEU DEL FERROCARRIL DE CATALUNYA – VILANOVA I LA GELTRÚ.

Entre les diferents activitats que es duran a terme, el dissabte 30 d’abril de 10 a 13 i de 16 a 19 hores i el diumenge 1 de maig de 10 a 13 hores es farà al MUSEU DEL FERROCARRIL una trobada europea de “Mòdul Júnior” amb la participació de diferents delegacions europees i la col·laboració de la FEDERACIÓ CATALANA D’AMICS DEL FERROCARRIL.

Federació: Federació Europea d’Associacions Culturals de Ferroviaris

Participants a Vilanova: França, Alemanya, República Txeca

Organitzen: Museu del Ferrocarril de Catalunya, Fcaf,

Amb la col·laboració de: Fundació TMB, FGC

La nostra associació participa amb l’aportació dels 4 mòduls de “LES COSTES DEL GARRAF”,  un mòdul “JUNIOR” i la col·laboració del nostre company Albert Cartagena amb el seus mòduls de la “línia mètrica de Peñarroya a Puertollano ”