TMB reforçarà el servei de metro per incentivar l’ús del transport públic durant la diada de Sant Jordi

21 d’abril del 2022
Sis línies tindran més trens per augmentar la freqüència de pas i s’incrementarà el nombre d’agents d’atenció al client i de vigilants de seguretat. El servei de bus adaptarà els recorreguts per la ‘superilla literària’ Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) incentivarà l’ús del transport públic per aquesta diada de Sant Jordi reforçant el servei de metro en les línies 1, 2, 3, 4, 5 i 11, en totes elles hi haurà més trens de l’habitual per tal d’augmentar la freqüència de pas. El reforç es produirà especialment a les línies 1 i 3, on es preveu que hi hagin més usuaris amb motiu d’aquesta festivitat. També s’incrementarà el nombre d’agents d’atenció al client i de vigilants de seguretat.

Pel que fa al servei de bus, s’adaptaran els recorreguts de les línies afectades per la superilla literària que es formarà amb tot el Passeig de Gràcia, entre Diagonal i Gran Via i de Pau Claris a Balmes. En general, les línies que transcorren pel passeig de Gràcia es desviaran de pujada per Roger de Llúria i de baixada per Pau Claris, mentre que les de l’eix Mallorca faran servir Aragó per travessar la superilla.

Les línies afectades seran: D50 en sentit Ciutat Meridiana, H10 en sentit Plaça de Sants, V15 en sentit Avinguda Tibidabo, 7 en sentit Zona Universitària, 19 en sentit Sant Genís (en sentit Plaça Catalunya tindrà la terminal a Ronda Sant Pere), 22 en tots dos sentits, 24 en tots dos sentits i 54 en sentit Estació del Nord. Els desviaments també alteraran el Barcelona Bus Turístic.

En aquest sentit, des de TMB es recomana a tots els usuaris d’aquestes línies de bus que el dissabte 23 d’abril consultin les alteracions del servei i planifiquin el seu viatge.