Renfe inicia les obres de millora d’accessibilitat a l’estació d’Ocata

En el marc del Pla de Millora ‘Transformem Rodalies’
· Durant el període d’actuacions els trens no efectuaran parada a Ocata

Els viatgers que habitualment utilitzen aquesta estació disposaran d’un servei llançadora en bus entre les estacions d’Ocata i El Masnou.

Barcelona, 6 de març de 2022 (Renfe)
A partir de demà 7 de març, Renfe inicia les obres de millora de l’estació d’Ocata que s’han adjudicat a UTE Benjumea, SA-MIJ Grúas. Aquestes actuacions compten amb un pressupost d’adjudicació de 3.097.587,36 (IVA no inclòs) i l’obra civil disposa d’un termini d’execució d’onze mesos.

Les principals actuacions consistiran en l’adequació de l’estació per esdevenir en totalment accessible:
· Construcció d’un vestíbul subterrani
· Instal·lació de nous ascensors amb connexió directa entre vestíbul i andana
· Instal·lació de nous controls d’accessos
· Instal·lació de noves marquesines
· Reforma integral de les instal·lacions de sanejament
· Adequació i millora de l’enllumenat general a l’estació

Afectacions R1 i RG1
Durant el període d’actuacions els trens no efectuaran parada a Ocata. Els viatgers que habitualment utilitzen aquesta estació disposaran d’un servei llançadora en bus entre les estacions d’Ocata i El Masnou.

Des d’ El Masnou, els viatgers que habitualment fan servir l’estació d’Ocata podran desplaçar-se en els trens de l’R1 i RG1 tant en sentit Barcelona com cap al nord d’aquestes línies.

Pla de Millora ‘Transformem Rodalies’
Aquesta actuació complementa altres actuacions emmarcades al pla de millora ‘Transformem Rodalies’. El pla preveu programes per millorar la fiabilitat del servei, la informació i l’atenció al client, incrementar el confort i l’accessibilitat de trens i estacions.

Els clients poden consultar tota la informació als webs de www.rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com, app de Rodalies de Catalunya i al telèfon d’informació 900 41 00 41.