Balanç Rodalies Carnaval Sitges 2022

Més de 40.000 persones van utilitzar els serveis de Rodalies per gaudir del carnaval de Sitges i Vilanova
· Renfe va reforçar el servei amb 35 circulacions especials en doble composició entre el dissabte 26 de febrer i aquest dimecres 2 de març

Durant la celebració del carnaval, més de 40.000 persones han utilitzat els serveis de Rodalies de la línia R2 sud per desplaçar-se a Sitges i Vilanova i la Geltrú. Gran part d’aquests desplaçaments, més de 22.000 s’han registrat en les tardes i matinades de divendres a dissabte, de dissabte a diumenge, i entre ahir a la tarda i aquest matí.

Aquests dies, Renfe ha incrementat la seva capacitat en aquesta línia amb la circulació de 35 trens especials en doble composició. La majoria d’aquests reforços s’han concentrat durant la jornada de dissabte 26 de febrer i dimecres 2 de març, dies en els quals es concentra el nombre més gran de desplaçaments de viatgers per gaudir de les festes de Carnaval.

D’aquesta manera, els serveis de Renfe en aquesta línia han donat servei a tot tipus de públic, des del familiar que s’ha desplaçat principalment durant dissabte i diumenge com el client més jove que l’ha fet servir més a la tarda-nit i a la matinada.

Operatiu especial de seguretat
Durant aquests dies i per tal de coordinar i planificar aquest operatiu especial de Carnaval, en coordinació amb Mossos d’Esquadra i Policia Local i la col·laboració de les Conselleries de Seguretat Ciutadana dels diferents municipis, s’ha dissenyat un dispositiu especial de seguretat que ha estat operatiu durant els dies de major moviment de viatgers i fins al dimecres 2 de març al migdia.

D’altra banda, s’han instal·lat validadores de bitllets d’entrada a la plaça de l’estació per accedir directament a l’andana sense haver de passar pel vestíbul i evitar aglomeracions. Finalment, dilluns i dimecres s’ ha habilitat una entrada especial a l’estació pels viatgers que es desplaçaven a primera hora per motius laborals.

Per tal d’agilitzar l’adquisició de bitllets, Renfe ha programat les màquines d’autovenda de manera que el primer títol de transport que apareixia era un bitllet d’anada i tornada fins a Sitges.
Barcelona, 02 de març de 2022