Renfe esdevé transport oficial del Mobile World Congress Barcelona 2022

La fira internacional més important del sector tecnològic
S’incrementarà la connexió Madrid-Barcelona amb 5.800 places addicionals
Renfe oferirà als assistents a la fira un 15% de descompte en el preu dels bitllets
El MWC se celebrarà del 28 de febrer al 3 de març

Barcelona, 18 de febrer de 2022 (Renfe). Renfe ha signat un acord amb GSMA, organitzadora del Mobile World Congress Barcelona 2022, pel qual la companyia esdevé transport oficial de la fira com a Train Transportation Partner.
El conveni entre ambdues empreses té com a objectiu col·laborar en la promoció del saló internacional més important del sector tecnològic i fomentar el transport amb Renfe com la millor opció per arribar al recinte firal.

En el marc d’aquesta col·laboració, Renfe oferirà als assistents registrats al congrés un descompte del 15% en el preu dels bitllets de tren Ave o Llarga Distància, amb destinació Barcelona, per viatjar entre el 26 de febrer i el 5 de març. Més informació sobre les condicions d’aquest descompte a www.renfe.com/es/es/promociones/mobile-world-congress

A més, durant el MWC, Renfe reforçarà les seves connexions entre Madrid i Barcelona per atendre l’augment de la demanda amb 5.800 places, o el que és el mateix, l’increment de 14 trens.

El Mobile World Congress Barcelona 2022 se celebrarà entre els dies 28 de febrer i 3 de març al recinte de Fira Gran Via. En aquesta edició hi participaran més de 1500 expositors i 150 països.