Renfe col·labora amb l’espectacle musical La Filla del Mar

En el compromís amb l’oci i la cultura a Catalunya
· Descompte del 15% als posseïdors d’un bitllet de Renfe
· Els trens de Renfe apropen els espectadors als musicals més esperats de la temporada teatral, com ‘Cantando bajo la lluvia’, ‘El Gran Comediant’ o ‘Billy Elliot’

Barcelona, 4 de febrer de 2022 (Renfe)
Renfe col·labora amb l’espectacle musical La Filla del Mar al teatre Condal a Barcelona.

Renfe ofereix un descompte del 15% als posseïdors d’un bitllet o abonament de Renfe – Rodalies de Catalunya per al musical ‘La Filla del Mar’ (oferta limitada). Els usuaris poden fer la reserva a través del web www.teatrecondal.cat/ o www.promentrada.com amb el codi promocional RENFETELON o bé, presentant un bitllet de Renfe a la taquilla del Teatre Condal.

Els espectadors del teatre Condal poden arribar fàcilment al teatre des de les estacions de Rodalies de Plaça de Catalunya (R1, R3, R4, RG1 i R12) i Barcelona Sants (Rodalies, Llarga Distància i Alta Velocitat)

D’aquesta manera, Renfe referma el seu compromís amb la cultura a Catalunya. Aquesta iniciativa es suma a les nombroses col·laboracions que des de l’operadora està fent en aquest àmbit com ‘Cantando bajo la lluvia’, ‘El Gran Comediant’ o ‘Billy Elliot’ i amb altres esdeveniments culturals com El Temporada Alta de Girona o Banco Mediolanum Festival Mil.leni entre d’altres.

Tota la informació sobre l’oferta de productes comercials que ofereix Rodalies de Catalunya al número d’atenció al client 900 41 00 41 i el 912 320 320, així com informació a la pàgina www.rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com.