30è aniversari de l’Agrupament Ferroviari de Barcelona

Tal dia com avui de l’any 1992, un grup de socis van crear als locals de l’Ateneu de Sant Andreu, al carrer Abat Odó, l’associació Agrupament Ferroviari de Barcelona, també coneguda com AFB.

Durant aquest anys, hem portat a terme diferents projectes modulars, participant en tots aquells esdeveniments que ens han convidat i hem pogut assistir. També ens hem vist amb la necessitat de canviar de lloc tant la nostra seu com el Mercat de Masadas, intentant sempre que les noves instal·lacions fossin més acollidores que les anteriors.

Sempre hem estat al barri de Sant Andreu del Palomar, que és el lloc que ens ha vist créixer, i el nostre desig és continuar en el mateix, ja que també és la nostra raó de ser, i per la vinculació històrica del barri amb el ferrocarril.

Hem sofert, al igual que la resta de persones, la situació complicada de la COVID-19, més no ha estat impediment per continuar tenint una relació amb els nostres companys i companyes mitjançant les reunions periòdiques per internet.

Esperem que en els pròxims mesos aquesta situació reverteixi i puguem gaudir d’una desitjada normalitat, en la vostre companyia i compartint projectes, il·lusions i altres activitats.