La xarxa de metro també tancarà a les 2 de la matinada els dos pròxims caps de setmana

05.01.2022
El funcionament del suburbà s’adapta a la pròrroga de la suspensió de l’oci nocturn i a la limitació de la mobilitat entre la 1 i les 6 de la matinada

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adequarà també les pròximes dues setmanes el servei de la xarxa de metro de manera que les nits de dissabte a diumenge els últims trens sortiran a les 2 de la matinada, igual que els divendres i les vigílies de festiu. Se suspèn per tant el servei continuat del 8 al 9 de gener i del 15 al 16 de gener, en coherència amb la decisió del Govern de prorrogar fins al 21 de gener el tancament de l’oci nocturn i el toc de queda entre la 1 i les 6 de la matinada a Barcelona i altres municipis.

La resta d’horaris de les xarxes de TMB es mantenen invariables.