Renfe, Transport Oficial de la Cursa de la Dona 2021

Acord de col·laboració entre Renfe i Motorpress Ibèrica
Enguany queden per celebrar-se les curses de les Dones a les ciutats de Barcelona, Sevilla i Gijón

Renfe aplicarà descomptes del 15% als trens Ave i de Llarga Distància als corredors participants en les diferents carreres

Barcelona, 19 de novembre de 2021 (Renfe)
Renfe serà Transport Oficial de la Cursa de la Dona 2021, i oferirà descomptes als seus trens per als corredors que participin en les diferents proves, segons el conveni subscrit entre Renfe i Motorpress Ibèrica, entitat organitzadora de l’esdeveniment.

Enguany queden per celebrar-se les Curses de les Dones a les ciutats de Barcelona (21 de novembre), Sevilla (28 de novembre) i Gijón (12 de desembre).

Renfe aplicarà als corredors que s’inscriguin en les diferents proves, descomptes del 15% sobre el preu del bitllet als trens d’Ave i Llarga Distància, no sent acumulable a altres ofertes comercials.

Aquesta oferta és vàlida per a les Curses de les Dones 2021 que reuneixin més de 75 persones que utilitzin el tren en els seus desplaçaments per a participar en aquestes. Sobre les reduccions d’aquesta oferta no s’aplicarà cap descompte addicional, excepte el de Família Nombrosa.

Promoció en estacions i trens
Així mateix, segons l’acord de col·laboració amb Motorpress Ibèrica, Renfe col·laborarà, com a Transport Oficial de la Cursa de la Dona, en la promoció de l’esdeveniment tant en les estacions, amb cartelleria digital en les màquines autovenda, com a l’interior dels trens, amb publicitat en els capçals.

Per part seva, Motorpress Ibèrica possibilitarà la promoció i venda de paquets de tren+dorsal a través del web de Renfe, facultant per a això a Renfe d’un servei de ticketing amb la finalitat de poder elaborar la millor oferta combinada.