El projecte cultural Art al TRAM irromp a l’exposició de Banksy al Disseny Hub

• TRAM presenta les intervencions murals de les seves parades Cornellà Centre i Besòs executades pels artistes Mur0ne i Amaia Arrazola respectivament.
• Javier Royo és el creador que il·lustrarà en directe la intervenció al Disseny Hub i el tercer convidat d’Art al TRAM.

Barcelona, 12 de novembre de 2021. – L’exposició ‘Banksy. The art of protest’ al Disseny Hub Barcelona acull el projecte cultural Art al TRAM des d’aquest divendres 12 de novembre i fins al 13 de març de 2022.
El tercer artista convidat del projecte, Javier Royo, és l’encarregat d’explicar amb els seus personatges combatius i de línies simples el lligam que manté Art al TRAM amb el grafiter mundialment reconegut Banksy, que també dedica el seu art a la reivindicació, la crítica social i a la lluita contra les desigualtats.

Royo repartirà les seves obres sarcàstiques al llarg de tot el mur d’entrada i sortida a l’exposició de Banksy i compartirà espai amb fotografies i vídeos de les dues primeres intervencions d’Art al TRAM.

L’il·lustrador aragonès i instal·lat a Barcelona dibuixarà part de la seva intervenció els primers dies de l’exposició perquè els visitants puguin veure i viure el procés de creació en directe en contraposició a l’artista Banksy, que deixa les seves obres a arreu del món sense deixar-se veure.

#artalTRAM
Art al TRAM és un projecte d’intervencions artístiques a les parades i tramvies del Tramvia de la Regió Metropolitana de Barcelona amb l’objectiu d’utilitzar l’art per revitalitzar espais de pas i convertir-los en llocs més amigables, així com generar experiències úniques per al passatge del Tramvia.

Aquest projecte es va iniciar l’any 2020 amb l’execució de l’obra d’Iker Muro (Mur0ne) a la parada de Cornellà Centre, on al llarg de 1600m2 es representa la multiculturalitat i diversitat de les persones usuàries del tramvia a través d’un joc de perfils de cares que s’entrecreuen i que generen sensació de moviment.

Ha continuat aquest any 2021 amb la intervenció mural d’Amaia Arrazola a la parada Besòs on personatges inclusius, diversos, actuals i metafòrics comparteixen espai amb gegants ocells autòctons de la zona del Besòs a les parets.

Sorteig a l’Instagram de TRAM
Fins al 20 de novembre, TRAM ha posat en marxa el sorteig de 50 bosses de cotó orgànic de comerç just i d’edició limitada il·lustrades per Amaia Arrazola, i 50 entrades dobles per a ‘Banksy. The art of protest’ al seu compte d’Instagram.

Els participants han de seguir el compte de TRAM (@tram_barcelona) i comentar la publicació tot etiquetant un altre usuari d’Instagram amb qui compartirien les entrades per a l’exposició al Disseny Hub.

Més informació: https://tram.cat/ca/