Vall de Núria obre durant el mes de novembre amb horaris, calendari i preus especials

• El Cremallera de Núria circularà el dia 1 i els caps de setmana de novembre. A partir del 3 de desembre estarà en funcionament diàriament.
• L’estació començarà la temporada d’hivern el proper 4 de desembre Com cada any durant el mes de novembre, l’estació de Vall de Núria obre les seves instal·lacions amb horaris, calendari i preus especials.

Pel que fa a l’accés a l’estació, el tren Cremallera romandrà fora de servei els dies laborables del mes de novembre amb l’objectiu de dur-hi a terme tasques programades de manteniment a les instal·lacions. Concretament, el Cremallera de Núria no circularà del 2 al 5, del 8 al 12, del 15 al 19, del 22 al 26 de novembre i del 29 al 2 de desembre.

Tot i això, els caps de setmana a partir del 6 de novembre, el tren funcionarà amb horaris de temporada baixa, que es poden consultar a la pàgina web de l’estació (apartat d’horaris i preus del tren Cremallera). Durant aquest mes, el preu del bitllet del tren Cremallera (25,50 € adults) també inclourà el viatge en el Telefèric Coma del Clot.

Les persones que visitin Vall de Núria durant els caps de setmana del mes de novembre podran viatjar en cremallera i telefèric i visitar les exposicions ‘Noranta anys d’història. El Cremallera de Núria’, ubicada a l’estació de Ribes Vila, i ‘Memòries de neu’, al Centre d’Interpretació de Vall de Núria. També trobaran oberts el Santuari, la botiga i el Grill-Autoservei, mentre que l’Hotel Vall de Núria romandrà tancat durant tot el mes.

A partir del 3 de desembre, el Cremallera de Núria tornarà a circular diàriament coincidint amb l’inici de la temporada d’hivern de l’estació l’endemà, el dissabte 4.

La compra online de forfets i bitllets és obligatòria i es pot realitzar des de la botiga online de l’estació.
26 d’octubre de 2021