TRAM torna a obrir les cotxeres de Sant Joan Despí en el marc del festival 48H Open House BCN

· L’horari de les visites és de 17 a 20 hores pel dissabte 23 d’octubre i d’11.30 a 14 i de 17 a 20 hores, pel diumenge 24 d’octubre.
· El 48h Open House BCN és un festival d’arquitectura que aconsegueix obrir les portes de més de 220 edificis emblemàtics de la Regió Metropolitana de Barcelona.

Barcelona, 20 d’octubre de 2021. TRAM participa, per quart any consecutiu, en el festival 48H Open House BCN amb l’obertura de les cotxeres de la xarxa Trambaix el proper cap de setmana, dies 23 i 24 d’octubre. L’activitat que ofereix TRAM consisteix en una visita guiada a les infraestructures situades a Sant Joan Despí, a l’avinguda de Barcelona, s/n (cantonada rambla de Josep M. Jujol).

Durant l’activitat, organitzada expressament per al festival 48H Open House BCN, es visitaran les cotxeres, que disposen d’una zona de manteniment, reparació i neteja dels tramvies; el Centre de control on es fa el seguiment de les operacions per garantir la qualitat i seguretat del servei; i un tramvia, sempre acompanyades per quatre voluntaris per torn de l’organització del Festival.

La millor manera d’arribar-hi és amb la línia T2 del Tramvia fins a l’estació Bon viatge. L’horari de les visites a la infraestructura de TRAM és de 17 a 20 hores el dissabte 23 d’octubre i d’11.30 a 14 i de 17 a 20 hores, pel diumenge 24 d’octubre. A Sant Joan Despí, amb motiu del festival 48H Open House BCN, també es poden visitar els edificis emblemàtics de la Torre de la Creu, el Restaurant Follia, Can Negre, Can Codina i Can Tous, entre d’altres infraestructures i itineraris temàtics.

Des de l’any passat, a més, TRAM ofereix una visita guiada auditiva de 4 minuts, per a aquelles persones que vulguin saber més sobre les cotxeres de Trambaix des de qualsevol lloc, al web https://www.48hopenhousebarcelona.org/els-edificis/tram-cotxeres/

El 48H Open House BCN és un festival d’arquitectura, que durant un cap de setmana aconsegueix obrir les portes de més de 220 edificis de Barcelona i les ciutats més properes. El projecte, impulsat per l’associació que porta el mateix nom, és recolza en els pilars de voluntariat, patrocini i participació. L’objectiu és fer visible l’arquitectura com una de les manifestacions culturals més importants a les ciutats.