TRAM facilita 100 títols de transport a les persones afganeses acollides a Barcelona

• El Tramvia vol garantir la mobilitat d’aquestes persones nouvingudes de l’Afganistan sense recursos.
• La Fundació Bayt al-Thaqafa ofereix orientació i acompanyament a les 13 persones refugiades per regularitzar la seva estada.

Barcelona, 30 de setembre de 2021. – TRAM ha fet una donació de 100 abonaments de transport T-casual per a les persones vingudes de l’Afganistan i ateses a Barcelona per la Fundació Bayt al-Thaqafa. El Tramvia vol garantir amb els títols integrats la mobilitat de les 13 persones refugiades a Catalunya tot fomentant la seva autonomia i facilitant els desplaçaments per tramitar la seva regularització.

Aquests bitllets, equivalents a l’antiga T-10, són vàlids per viatjar amb els diferents busos interurbans, metro i autobusos de TMB, FGC, Rodalies Renfe i TRAM. La Fundació Bayt al-Thaqafa és l’encarregada de coordinar el seu lliurament així com de l’atenció a aquestes persones que han pogut sortir del seu país natal sense gaires recursos.

La Fundació Bayt Al-Thaqafa, que té com a part del seu patronat l´Orde Hospitalària de Sant Joan de Déu, acull a les persones migrades des del 1974 per ajudar-les a ser ciutadans i ciutadanes de ple dret, sense renunciar a la seva identitat, fomentant l’intercanvi i el diàleg entre les cultures; i els proporciona tot allò que necessiten per cobrir les necessitats bàsiques de residència, alimentació i higiene.