Renfe col·labora amb l’espectacle musical Billy Elliot

En el compromís amb l’oci i la cultura a Catalunya
· L’obra musical es representa al teatre Victoria, situat a prop de l’estació de Barcelona – Sants
· Els trens de Renfe apropen els espectadors als musicals més esperats de la temporada teatral, com ‘Cantando bajo la lluvia’ o ‘Assassinat a l’Orient Express’

Barcelona, 13 d’octubre de 2021 (Renfe)
Renfe col·labora amb l’espectacle musical Billy Elliot que s’ha inaugurat el darrer 9 d’octubre al teatre Victoria a Barcelona.

BILLY ELLIOT El Musical, és un dels espectacles més apassionants del món, arriba al Teatre Victoria de Barcelona després d’onze anys a Londres, quatre a Broadway y tres a Madrid.

Els espectadors del teatre Victoria poden arribar fàcilment des de l’estació de Barcelona – Sants amb les línies R1, R2, R3, R4, R11, R12, Regionals Sud i serveis d’alta velocitat i llarga distància.

D’aquesta manera, Renfe referma el seu compromís amb la cultura a Catalunya. Aquesta iniciativa es suma a les nombroses col·laboracions que des de l’operadora està fent en aquest àmbit com ‘Cantando bajo la lluvia’ o ‘Assassinat a l’Orient Express’ i amb altres esdeveniments culturals com El Temporada Alta de Girona, el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya a Sitges o Terra Gollut entre d’altres.

Tota la informació sobre l’oferta de productes comercials que ofereix Rodalies de Catalunya al número d’atenció al client 900 41 00 41 i el 912 320 320, així com informació a la pàgina www.rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com.