Renfe amplia a un any el període de venda anticipada de 25 serveis Ave-Llarga Distància a Catalunya

La mesura persegueix facilitar la programació dels viatges i abaratir la compra de bitllets

Barcelona, 15 d’octubre de 2021 (Renfe)
Renfe ha iniciat l’ampliació a un any del període de venda anticipada per a 25 serveis d’Ave-Llarga Distància, amb origen o destinació a Catalunya, amb l’objectiu que els viatgers puguin obtenir preus més barats i programar els seus viatges amb més antelació.

En una segona fase, i amb l’horitzó del 31 d’octubre, està previst que s’hi sumin 26 trens més fins a assolir un total de 51 trens corresponents als serveis d’Ave-Llarga Distància.

L’operadora seguirà treballant per incrementar progressivament aquesta mesura i incorporar nous serveis que permetin la compra dels seus bitllets amb un any d’antelació.

La mesura se suma a d’altres que ha adoptat Renfe per facilitar i abaratir la compra de bitllets i s’emmarca, així mateix, en el Pla Estratègic amb què la companyia pretén millorar la qualitat dels serveis, l’experiència dels clients i l’eficiència dels recursos i mitjans utilitzats.

En aquest sentit, el passat mes d’abril es va dissenyar el sistema de tarifes per tal d’oferir la compra de bitllets “a la carta”, mesura que també persegueix l’objectiu de facilitar i abaratir la compra de bitllets.