Indignació en una estació de la L11: “Qui l’ha dissenyat no és de Nou Barris”

Usuaris de l’estació denuncien aglomeracions i problemes per accedir al tren arran de l’estrena d’una nova andana estreta

09/10/2021. “Puta vergonya. No paguem el metro com la resta?”. La inscripció decora un dels nous bancs que s’han instal·lat a l’estació de Trinitat Nova, a tocar de la nova andana de la L11 del metro. El to ofensiu de la queixa resumeix l’estat de crispació d’alguns usuaris amb la reforma realitzada aquest estiu. Si abans els trens d’aquesta línia coexistien en una mateixa andana amb la línia 4, ara tenen un nou espai separat i exclusiu. El problema és el disseny d’aquesta nova andana, que ha aixecat polseguera entre els que l’utilitzen a diari. Estreta i amb un sol accés d’entrada i sortida, provoca aglomeracions.

“Jo l’altre dia no vaig aconseguir arribar al metro perquè la gent sortia i vas contracorrent. Portava estona esperant, eh. Però vaig haver d’esperar el següent”, diu el Carlos, usuari habitual de la línia. El seu parer, assegura, aglutina el cansament d’altres passatgers. “Depenent del dia i el moment, et trobes un embolic. No sé, jo no he vist cap parada com aquesta. L’altre dia ho parlàvem, sembla que qui l’ha dissenyat no és de Nou Barris i no li preocupa gaire això“, remata.

Tota la informació: TOT Barcelona