Restabliment circulació per les dues vies Gavà – El Prat amb limitació de velocitat

Actualització Informació de servei 07.30 hores –
07/09/2021. A les 07.15 hores, Adif ha restablert la circulació de trens per les dues vies al trajecte Gavà-El Prat encara que els trens que circulen per la via d’entrada a Barcelona ho hauran de fer amb limitacions de velocitat quan passin pel tram afectat.

Aquesta circumstància provocarà retards en els serveis de les línies R2 sud, i trens Regionals R13, R14, R15, R16 i R17.

 

06/09/2021. Circulació interrompuda entre Gavà i El Prat de Llobregat.
A les 17.40 hores, Adif interromp la circulació de trens entre El Prat i Gavà derivat de la sortida d’un eix d’un tren de Rodalies (Sant Vicenç de Calders – Barcelona Estació de França) a l’entrada d’El Prat.

NO s’han registrat danys personals i els viatgers han estat transbordats mitjançant passarel·les d’intercomunicació a un altre tren situat en paral·lel.

Tècnics d’Adif estan avaluant si hi ha gàlib per poder circular per l’altre via.

De moment afectada R2 sud on s’està gestionant un servei alternatiu per carretera entre Gavà i Barcelona. Els trens Regionals del corredor sud, R13, R14, R5, R16 i R17 s’estan desviant per Vialfranca.

Renfe està destinant personal d’informació i atenció al client als punts afectats a més d’informar a través de tots els seus canals de comunicació.

Tècnics s’estan desplaçant al punt per valorar l’afectació i procedir a realitzar les tasques d’encarrilament.