Renfe ha transportat més d’1,3 milions de clients en els serveis d’Alta Velocitat del corredor Madrid-Barcelona-Figueres Vilafant

En els tres primers mesos de funcionament dels trens Avlo
· L’ocupació dels trens Avlo en aquest període ha estat del 99%
· S’ha incrementat el nombre de viatgers el 173% respecte el mateix període de l’any anterior

Barcelona, 23 de setembre de 2021 (Renfe).
En els tres primers mesos de funcionament dels trens Avlo, Renfe ha transportat 1.331.708 clients en els seus serveis d’Alta Velocitat (Ave+Avlo) que circulen al corredor Madrid-Barcelona-Figueres Vilafant.

Aquesta xifra suposa pràcticament triplicar els clients d’aquests serveis en 2020 amb un increment del 173%. La posada en servei dels trens Avlo ha estat un èxit registrant una ocupació del 99% entre el 23 de juny i el 22 de setembre

Del total de viatgers Ave+Avlo, a Catalunya, gairebé 1.145.000 persones que fan servir els trens d’alta velocitat de Renfe per desplaçar-se al corredor Nord-est.

Estacions Total Viatgers
Figueres Vilafant 29.364
Girona 45.265
Barcelona Sants 853.449
Camp deTarragona 125.563
Lleida Pirineus 90.019

Els trens Avlo es van posar en funcionament el passat 23 de juny amb 4 freqüències per sentit donant servei a totes les ciutats d’aquest corredor, Figueres Vilafant, Girona, Camp de Tarragona, Lleida, Zaragoza, Calatayud, Guadalajara i Madrid amb preus des de 7 euros per trajecte.

L’oferta de serveis Ave+Avlo entre Barcelona i Madrid és d’un total de 24 trens per sentit.

Avlo és el servei d’alta velocitat de Renfe amb major capacitat de viatgers, amb 438 places per tren (un 20% més de places respecte a les dels actuals trens de la sèrie 112), capaces d’aconseguir els 330 quilòmetres per hora. Es tracta, a més, de trens amb emissions zero que contribueixen al transport sostenible i que circularan amb electricitat cent per cent procedent de fonts renovables (amb origen certificat).

Tota la informació sobre aquest servei es pot consultar al web de renfe.com, al telèfon d’informació 912 320 320, així com a xarxes socials @renfe i @avlorenfe.
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–