Mercat Masadas reprèn l’activitat a partir del diumenge 5 de setembre 2021

Ens plau comunicar-vos que, si no hi ha un canvi de la normativa que ho impedeixi, aquest mercat tornarà a emprendre la seva activitat aquest diumenge dia 5 de setembre amb el horari habitual en el seu lloc del Canòdrom de la Meridiana al barri del Congres de Barcelona.

Per a la aplicació d’aquesta obertura, seguirem les directrius dictades per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona. Es respectarà la distancia i tota mesura per tal d’afavorir la bona recuperació que estem tenint

Agraïm a tots i totes que formeu part d’aquest mercat per el vostre recolzament durant aquet lamentable període en que ens hem vist obligats a estar sense activitat.

Desitjant tornar-vos a veure aquet proper diumenge.
La Junta Directiva
AFB – Agrupament Ferroviari de Barcelona