Servei d’autobús substitutori entre Balaguer i La Pobla de Segur del 16 al 20 d’agost per tasques de manteniment

• Els horaris seran els corresponents al servei ferroviari i entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer es mantindrà el servei habitual de tren El tren de la línia Lleida-La Pobla.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur dels dies 16 al 20 d’agost per tasques de manteniment d’una de les unitats de tren.

Els horaris del servei substitutori per carretera seran els mateixos que ja s’efectuen amb el servei ferroviari. El bus s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. No obstant això, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya s’aturarà sota demanda. Per a sol·licitar-ho cal trucar al telèfon 973445503 o fer-ho mitjançant els intèrfons de les estacions.

Entre Lleida-Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual a excepció de les següents circulacions que es realitzaran amb autobús: des del dilluns 16 al dijous 19 d’agost, el tren que surt a les 5:14 de Lleida-Pirineus amb destinació La Pobla de Segur i el tren que surt a les 19:46 de La Pobla de Segur amb destinació LleidaPirineus; i el divendres 20 d’agost, el tren que surt a les 5:14 de Lleida Pirineus amb destinació La Pobla de Segur i el tren que surt a les 21:46 de La Pobla de Segur amb destinació Lleida-Pirineus.
15 d’agost de 2021