Circulació temporal en via única entre Girona i Caldes de Malavella

A les 08.35 hores, les tasques que han dut a terme els tècnics de Renfe i Adif permeten recuperar de manera puntual la circulación en via única entre Caldes i Girona. No obstant es manté el servei alternatiu programa, tant en autobús i Alta Velocitat, ja que en el moment que arribi el tren taller de Renfe, Adif haurà de tornar a tallar la circulació per les dues vies.

– Des de les 03.27 hores, la sortida de la via d’un vagó a la sortida de Riudellots d’un tren de mercaderies que realitzava el recorregut Portbou -Can Tunis, obliga a interrompre la circulació de trens entre Girona i Caldes de Malavella el que afecta els trens de les línies R11 i RG1 de Rodalies de Catalunya. No s’ha registrat cap dany personal.

Per a minimitzar l’afectació i garantir la mobilitat dels clients s’ha establert un servei alternatiu per carretera entre Girona i Caldes. A més en la mesura del possible des de Figueres i Girona s’encaminaran viatgers als serveis d’Alta Velocitat.

Renfe está destinant personal d’informació i atenció al client als punts afectats a més d’informar a través de tots els seus canals de comunicació.

Tècnics s’estan desplaçant al punt per valorar l’afectació i proceder a realitzar les tasques d’encarrilament.