Premis Bonaplata Joves 2021

Els Premis Bonaplata per a Joves pretenen fomentar l’esperit de recerca i innovació entre els joves, recerca en els camps de l’arqueologia industrial, la història industrial l’antropologia històrica de la la industrialització de la societat catalana, així com en el foment de les vocacions tècniques i la innovació.

6 de juliol 2021
Els Premis Bonaplata Joves per la valoració del Patrimoni Industrial Tècnic i Científic tenen com objectiu premiar estudiants que en l’àmbit de les activitats docents reglades hagin dut a terme treballs:
– 1. Enfocats en la fomentació de les vocacions tècniques i que valorin la innovació.
– 2. Enfocats a la recerca en el camp de la valoració del patrimoni industrial a través de l’estudi, la rehabilitació, la difusió o reivindicació del territori industrial, lloc industrial o instal·lació industrial tècnica o científica.

En tots els casos els treballs de recerca s’han d’haver centrat a Catalunya i realitzat entre l’1 de juliol de 2020 i el 30 de juny de 2021.

Es concediran un màxim de tres premis que consistirà en una dotació econòmica i un diploma acreditatiu de l’entitat. Els premis en metàl·lic estàn subjectes a la retenció de l’IRPF corresponent, segons la legislació vigent.

PRESENTACIÓ DE TREBALLS: PRORROGAT FINS EL 27 DE SETEMBRE DE 2021

Bases de participació