Taula Rodona “Patrimoni Ferroviari a Sant Feliu de Llobregat. La Plataforma Salvem l’Estació de Tren”

Dijous 10 de Juny de 2021 a les 17:00 H
L’edifici de l’Estació de Sant Feliu de Llobregat és important per la seva antiguitat, ja que va ser de les primeres que es van construir a la Península (1854). Les seves característiques arquitectòniques són semblants a les dels ferrocarrils anglesos, ja que va ser construïda per l’enginyer anglès De Berge inspirat en aquelles.

Amb aquesta taula rodona volem donar a conèixer la situació actual de l’estació i de l’edifici, que vol ser enderrocat amb les obres de soterrament de la línia Barcelona – Molins de Rei i les actuacions fetes fins al moment.

INTERVENEN:
Jaume Solé Diaz, president de la Plataforma “Salvem l’Estació de Sant Feliu de Llobregat”
Joan Carles Alay i Rodriguez, doctor arqueòleg, membre de la Societat Catalana d’Arqueologia i representant de l’associació “SOS Monuments”
Marc Aureli Santos Ruiz, arquitecte i director d’Arquitectura Urbana i Patrimoni de l’Ajuntament de Barcelona
Josep M. Rovira i Ragué, enginyer industrial i expert en Patrimoni Ferroviari

MODERA:
Jordi Rogent i Albiol, arquitecte director de l’equip redactor del P.E. i catàleg de Sant Feliu de Llobregat (1988) i ex cap del Departament de Patrimoni de l’Ajuntament de Barcelona.

ORGANITZA:
AMCTAIC (Associació del Museu de la Ciència la Tècnica i l’Arqueologia Industrial de Catalunya)

Sessió en línia mitjançant la Plataforma ZOOM, per participar i obtenir l’enllaç caldrà fer inscripció prèvia a secretaria@amctaic.org o bé al telèfon 638 320 070.

Més informació: http://www.amctaic.org/?tool=amctaic&tool_section=forum&action=show_record&process=noticia&forum_id=251