Rodalies de Catalunya col·labora amb el Festival Grec

En el compromís amb la cultura
· L’esdeveniment cultural se celebra entre el 27 de juny i el 30 de juliol

Divendres, 18 de juny de 2021 (Renfe)
Rodalies de Catalunya col·labora en la 45a edició del Grec 2021 que se celebra a Montjuïc i a la Ciutat de Barcelona des del diumenge 27 de juny i fins al 31 de juliol.

El Grec 2021, acollirà prop d’un centenar de propostes en 40 espais de la ciutat de Barcelona amb algunes reprogramacions de 2020 que començaran ja a partir del 10 de juny i 28 activitats paral·leles en 20 espais més.

Aquesta celebració compta amb el suport de Rodalies de Catalunya, un servei que posa en funcionament 1.000 trens diaris amb la certificació AENOR enfront del COVID-19 per al transport de viatgers, una vegada avaluats els protocols implantats per l’operadora en els seus serveis públics.

La cèntrica ubicació de les estacions fan que els trens de Renfe siguin una de les opcions més adequades per apropar-se de manera segura, còmoda, ràpida i sostenible a aquest esdeveniment cultural de Barcelona.

Fer accessible la cultura a tota la societat i facilitar l’accés a les més variades ofertes culturals és l’objectiu que Renfe es marca a l’hora de prestar la seva col·laboració de patrocini en aquesta mena d’esdeveniments.

Tota la informació sobre l’oferta de productes comercials que ofereix Rodalies de Catalunya al número d’atenció al client 900 41 00 41 i el 912 320 320, així com informació a la pàgina www.rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com